Velkommen - vi udbygger i øjeblikket webshoppen - har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på telefon 72 17 21 49 eller mail husted@rainbowmusic.dk

Om os

Hvem er Rainbow Company?

Med Rainbow som samarbejdspartner åbner der sig en helt ny verden.

Vores vision er, sammen med vore leverandører, medarbejdere og forbrugere, at være en af Skandinaviens mest attraktive leverandører i det globale underholdningsunivers.

Fokus er placeret på udlejning, events, salg og faste installationer. Rainbow udlejer og afvikler alt indenfor lyd, lys, rigging, scene, og effekt udstyr, hvor der altid bruges erfarne og dygtige teknikere, som er uddannet til specifikt at servicere dig som kunde og ikke mindst din gæst.

Rainbow ligger megen vægt på at du som vært og din gæst får den bedste og mest mindeværdige oplevelse. Rainbow´s koncept er totalt, og dækker alt lige fra ide konstruktion, til styring af afholdelse, bemanding, logistik og udstyr. Rainbow er kendt for at udføre opgaven effektivt, overholde sine aftaler og deadlines, og frem for alt, at levere varen til en absolut konkurencedygtig pris.

Rainbow Pro er din professionelle leverandør af lyd, lys, scene og teknikere Hos Rainbow får du høj erfaring, specialiseret knowhow og professionelt udstyr. Som en af Skandinaviens stærkeste leverandører af udstyr og mandskab til koncerter, events og festivaller er vi klar til at give dig en gennemført positiv oplevelse.

Hos Rainbow Music ligger vi vægt på dig som kunde, og dine behov. Vi forhandler flere store mærker som eksempelvis Yamaha.

Butikkens åbningstider:
Mandag - Fredag 10.00 - 17.00
Lørdag 10.00 - 13.00

Rainbow Music

Vævervej 36

7490 Aulum

Telefon: 72 17 21 49

Mail: husted@rainbowmusic.dk

CVR: 34895082

Hvem finder du hos Rainbow Music?

Jørgen Husted
Telefon: 30 12 85 41
Med over 40 års erfaring indenfor reperation af musikudstyr er Jørgen en garvet reperatør.
Indtil Alfreds Christensens ophør var Jørgen overtekniker og har stor erfaring indenfor alle instrumenter.
Jørgen spiller selv adskillige instrumenter og er klar til at rådgive dig om dit næste køb.
.
Daniel
Telefon: 72 17 21 49
Daniel er ansvarlig for kontoret og webshoppen omkring Rainbow Music.