Velkommen - vi udbygger i øjeblikket webshoppen - har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på telefon 72 17 21 49 eller mail husted@rainbowmusic.dk

KOMPAKT VOKALPROCESSOR MED BRUGERVENLIGE FEATURES


Syng som en stjerne med VE-5 – en alsidig, sjov vokalprocessor, der er brugervenlig nok til en begynder og powerfuld nok til den professionelle. Tag den med på scenen og kobbel den til en mikrofon for real-time performance eller tag den med i studiet eller derhjemme og brug den som processor. Det fysiske design af VE-5 er kompakt og let, men effekterne er sværvægtere (hentet fra den populære VE-20 vokalprocessor). VE-5 er også ideel til gadeperformere, der vil gøre deres performance mere kreativ, da den er batteridrevet og har indbygget phrase looping. 

Alle sangere kan opnå store resultater med VE-5, lige fra begyndere til professionelle. Selv teknikforskrækkede eller ikke-musikere vil tage godt imod denne kreative processor takket være den enkle, intuitive betjening. Den smarte Favorite Sound funktion gør det eksempelvis muligt øjeblikkeligt at få adgang til dine favoritlyde, blot ved et tryk på en enkelt knap.   

1 545,00 kr