Velkommen - vi udbygger i øjeblikket webshoppen - har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på telefon 72 17 21 49 eller mail husted@rainbowmusic.dk

AH210 er et komplet PA-system i et flexibelt og brugervenligt format. Ideelt til konferencer, forelæsninger, fester, musikoptræden, gymnastik, DJ, barer osv. AH210 har to kompakte højttalere med en aftagbar mixer, en mikrofon og 2 højttalerkabler.

Stor lyd i et lille format
Højttalerne som har en højeffektiv 10” basenhed og en 1” diskant er i stand til at levere lyd til optræden for et publikum på op til 200 personer. Effekten er på 200 + 200W krystalklart udgangssignal.

Enkelt at spille sin musik
Mixeren har 6 kanaler og en indbygget mediaafspiller som har indgang til SD-kort, USB-stick og desuden Bluetooth. Dette gør at man let kan afspille sin favoritmusik.

Indgange
Med sina XLR-indgange, phono-indgange, Line-indgange (6.3mm jack) og minijack-indgange så har mixeren alle tilslutningsmuligheder. Alle mikrofon-kanaler har bas- og diskantregulering samt echo-effekt.

Phantompower
Mixeren har phantompower til kondensatormikrofoner.

Transportabelt og flexibelt
AH210 er meget let at håndtere, med sin letvægtskonstruktion og gode bærehåndtag, et 35 mm hul til højttalerstativ og et bagagerum til den medfølgende mikrofone, XLR-kabelet og højttalerkablerne.


Mixeren kan monteres i en af højttalerne hvilket gør pakken meget let at transportere. I den anden højttaler kan man lægge mikrofon og kabler. 


Specifikationer
Effekt: 200 + 200W
Indgangskanaler: 6
Indgange: XLR, 6.3mm Jack, Minijack, SD-kort, USB, Bluetooth
Højttalertilslutning: 6.3mm Jack
Højttalerenheder: 10” bas, 1” diskant
Effekter: Echo (mikrofonkanaler)
Grill: Solid metallgril
Montering: 35 mm hul til højttalerstativ

3 495,00 kr